Acteur uit 'The Hangover' in paniek tijdens opnames: "Ik dacht dat ik doodging"

Acteur uit 'The Hangover' in paniek tijdens opnames: "Ik dacht dat ik doodging"

De opnamen liepen op persoonlijk vlak behoorlijk uit de hand

The Hangover-films bleken een groot succes met de vrijgezellenfeestjes die gigantisch uit de hand lopen. Voor het vervolg op het eerste deel moest een stukje in Thailand opgenomen worden.

Daar liepen de opnamen voor Ed Helms persoonlijk uit de hand. In The Graham Norton Show vertelde hij laatst dat hij iets verkeerds had gegeten. Hierdoor werd hij erg ziek, terwijl de filmopnamen gewoon door moesten gaan.

Voedselvergiftiging
De acteur vertelt: "Ik at iets dat mijn lichaam van binnen deed exploderen. Het voelde als een bom die afging en het had maar twee uitgangen. Ik dacht dat ik doodging. Ik dacht dat ik leed aan een tropische ziekte die niemand zou kunnen vinden."

Ed Helms vertelde dat hij de rest van die zes weken alleen nog maar boterhammen met pindakaas en jam at. Want het lokale eten vertrouwde hij niet meer. Zijn ongemak stopte hij in zijn karakter. Dat maakte het voorval wel weer de moeite waard.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. In onderstaand YouTube-video van The Kelly Clarkson Show vertelt hij meer over zijn voedselvergiftiging.



NieuwsFilm

meest populair