3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Day Shift (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Perry | Cast: Jamie Foxx, Snoop Dogg, Dave Franco, e.a. | Kijk direct
Bud Jablonski maakt zwembaden schoon om de kost te verdienen. Althans, dat denkt zijn familie. In werkelijkheid is hij een vampierenjager. Om het schoolgeld en de beugel van zijn dochtertje te kunnen betalen, probeert hij in een week tijd zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Dat doel kan hem nog zijn dood worden.



Kwestie van Geduld (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruud Schuurman | Cast: Barbara Sloesen, Frans Dam, Genelva Krind, e.a. | Kijk direct
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek en woont nu in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In Noorbeek komt ze echter oog in oog te staan met haar grote jeugdliefde, waardoor ze aan alles begint te twijfelen.



Bullet Train (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Kijk direct
Ladybug, een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind. Aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars. Aan Ladybug om deze gevaarlijke reis te overleven.



NieuwsFilm

meest populair