January Jones heeft niets onder haar jasje aan op Insta-foto

January Jones heeft niets onder haar jasje aan op Insta-foto

De actrice uit X-Men: First Class valt weer eens op.

Actrice January Jones hebben we wel vaker opvallend op Instagram gezien. In Hollywood werd daar een beetje verontwaardigd op gereageerd, maar we weten allemaal ook dat ze niet de enige is die met haar lichaamsrondingen om aandacht vraagt.

De in Sioux Falls, South Dakota geboren blondine kennen we uit heel wat films. Zo zagen we haar nog als Emma Frost in X-Men: First Class en had ze belangrijke rollen in de tv-serie Mad Men en The Last Man on Earth.

Laatste jaren
Als we op de IMDb kijken dan zien we dat January duidelijk minder in trek is dan een aantal jaar geleden. Haar laatste optreden was in de tv-serie Spinning Out waarin ze een hoofdrol speelde.

Ze werkt op dit moment aan twee films, namelijk het reeds opgenomen The Helpers van regisseur Brandon Hess en de actie/misdaadfilm God Is a Bullet met ook Nikolaj Coster-Waldau, Jamie Foxx en Maika Monroe.

Instagram
Op Insta zien we January dus regelmatig opvallen. Nu zien we haar in een rood vestje/jasje en de rits heeft ze flink naar beneden getrokken, met een boel inkijk tot gevolg.


Wil je de 45 jarige January Jones in haar jasje zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


Bekijk de afbeeldingPrachtige Jennifer Hoffman
Jennifer Hoffman was nog nooit zo mooi in deze prachtige jurk

Bekijk de afbeeldingZomerse Sofia Vergara
Sofia Vergara showt haar wulpse rondingen op een aantal zomerse kiekjes


NieuwsFilm

meest populair