'Joker'-acteur Joaquin Phoenix wil dat zijn vrienden zijn films 'boycotten'

'Joker'-acteur Joaquin Phoenix wil dat zijn vrienden zijn films 'boycotten'

Kijk ze alsjeblieft niet en heb het er niet over.

Joaquin Phoenix heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Gladiator, Her en natuurlijk Joker om er maar een paar op te noemen. Maar hij heeft het liever niet dat zijn vrienden zijn films zien...

De meeste acteurs zetten elke keer weer elk filmproject waar ze aan meewerken in het zonnetje. Vaak is het de beste film die ze ooit hebben gemaakt, totdat ze hetzelfde zeggen wanneer ze weer beginnen aan een nieuwe film. Phoenix doet hier echter niet aan mee.

Anders
Sterker nog, de met een Oscar bekroonde acteur wil dat zijn vrienden zijn films niet zien. Tijdens een recente podcast had Phoenix het over zijn nieuwste film, genaamd Beau is Afraid, waarin hij het volgende had te zeggen.

"Een van mijn vrienden heeft de film al gezien en stuurde me het volgende berichtje: "Ik heb ervan genoten". Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik hiermee moet... Soms wordt ik er zelfs wat kriebelig van en confronteer ik ze met een vraag zoals: "Noem mij vijf andere films die jij echt goed vindt". Maar dat kan je beter niet met je vrienden doen".

Niet kijken
Phoenix gaat nog verder en nodigt zijn vrienden niet eens uit op de première van zijn film. Zo vervolgt hij: "Ik vind dat maar niks, om ze te vragen: "Kom je mijn film kijken?". Nee, daar doe ik niet aan. Ik nodig ze niet uit".

"Ik vind het zelfs fijner als ze niks zien. Dat is het ergste aan een vertoning, dat allerlei mensen vervolgens op je afstappen en dan moeten ze gewoon iets tegen je zeggen. Het is altijd oncomfortabel, dus wanneer ik dit kan vermijden dan doe ik dat ook".

Mocht je de nieuwste trailer van Beau is Afraid gemist hebben dan kan je deze alsnog hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair