Laatste aflevering 'The Mandalorian' luidt de nieuwe 'Star Wars'-film in

Laatste aflevering 'The Mandalorian' luidt de nieuwe 'Star Wars'-film in

De confrontatie met Thrawn komt steeds dichterbij.

Het derde seizoen van The Mandalorian kwam deze week tot een eind met een spectaculaire finale. Het grote verhaal van het seizoen netjes wordt afgesloten, maar we krijgen ook al een idee wat de geliefde hoofdpersonages hierna gaan doen.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor het derde seizoen van The Mandalorian!

For Mandalore
De focus van het overkoepelende verhaal van het derde seizoen lag voornamelijk op het heroveren van Mandalore en het bijeenbrengen van de versplinterde groepen Mandalorians.

Moff Gideon (Giancarlo Esposito) bleek een geheime basis te hebben op de planeet waar hij bezig was met het produceren van clones van zichzelf die 'The Force' zouden bezitten. Din Djarin (Pedro Pascal), Grogu en Bo-Katan Kryze (Katee Sackoff) nemen het op tegen Gideon en zijn in staat om hem te verslaan en de planeet terug te nemen.

Din Grogu
Din Djarin wil dat Grogu zijn leerling wordt, maar volgens The Armorer (Emily Swallow) kan dit alleen als Grogu zelf of een voogd zijn loyaliteit aan het Mandaloriaanse credo kon bevestigen. Din besluit Grogu te adopteren, waardoor ze officieel vader en zoon zijn en Grogu nu zijn leerling kan worden.

Ze krijgen een huis van Greef Karga (Carl Weathers) op de planeet Navarro en zullen als 'hired guns' werkzaam zijn voor the New Republic om overblijfselen van het keizerrijk op te sporen.

Thrawn
Eerder in het seizoen zagen we dat Moff Gideon onderdeel is van het 'Shadow Council'. Dit is een geheime groep overgebleven figuren van het keizerrijk die vanuit de schaduwen het keizerrijk proberen te herbouwen.

Ze spraken over de terugkeer van hun leider; Grand Admiral Thrawn, die zijn live-action debuut zal maken in de aanstaande serie Ahsoka. Dit verhaal zal leiden tot de grootse film van regisseur Dave Filoni die een conclusie gaat geven aan de verhalen van The Mandalorian, Ahsoka en The Book of Boba Fett.



NieuwsFilm

meest populair