Stream de geweldige horrorfilm 'Nope' van nu op SkyShowtime

Stream de geweldige horrorfilm 'Nope' van nu op SkyShowtime

Horrormeester Jordan Peele is terug met een ijzersterke film over een levende vliegende schotel.

SkyShowtime heeft een van de beste horrorfilms van 2022 toegevoegd aan zijn catalogus: Nope. In deze nieuwe topper van regisseur Jordan Peele begint een levende vliegende schotel een groep locals in Californië te terroriseren.

Horrormeester Jordan Peele blijft scoren. Na zijn succes met Get Out (2017) en Us (2019), kwam de regisseur vorig jaar met een nieuwe geslaagde bibberprent - vanzelfsprekend mét een laag maatschappelijk commentaar.

Reacties
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Nope een zeer nette score van 83 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.5.

Ook de reacties van het publiek waren overwegend positief. Kortom: Nope is een dikke aanrader die je gezien moet hebben.


Nope (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Michael Wincott, e.a.
Paardentrainer OJ Haywood en zijn zus Em wonen op een afgelegen boerderij net buiten Los Angeles. Ze maken verschillende bizarre dingen mee en spotten op een dag een vliegende schotel tussen de wolken. Een griezelige en huiveringwekkende ontdekking, want de vliegende schotel blijkt een bloeddorstige alien te zijn die alles en iedereen op zijn pad opslokt.



Interesse in deze film? Je kunt Nope eventueel hier direct bekijken op SkyShowtime.

NieuwsFilm

meest populair