3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Banshees of Inisherin (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin McDonagh | Cast: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, e.a. | Kijk hier
Pádraic en Colm zijn buren en vrienden voor het leven. Ze wonen op een eiland aan de westkust van Ierland. Hun vriendschap hangt aan een zijden draadje wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Pádraic te praten. Deze verandering heeft een weerslag op de hechte gemeenschap en zet een reeks gebeurtenissen in gang die hun verdere levens zullen bepalen.



Strange World (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall en Qui Nguyen | Cast: Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Lucy Liu, e.a. | Kijk hier
De familie Clade woont op de utopische planeet Avalonia. Boer Searcher en zijn vrouw Meridan kweken een speciaal gewas waarmee energie wordt opgewekt. Wanneer dit gewas wordt bedreigd door een virus, trekt Searcher samen met zijn puberzoon Ethan, met wie hij niet een heel goede band heeft, naar de onderwereld voor een oplossing. Daarvoor moeten ze onbekend en gevaarlijk gebied betreden.



Alita: Battle Angel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt bijzonder goed te kunnen vechten en begint daarom een nieuw bestaan als premiejager, waarvoor ze zich stort op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen.



NieuwsFilm

meest populair