Dit is het enorme vermogen van de prachtige Aubrey Plaza

Dit is het enorme vermogen van de prachtige Aubrey Plaza

Aubrey kan eigenlijk van alles en is Amerikaanse comédienne, actrice, stemactrice en producent.

Aubrey Plaza is een Amerikaanse comédienne, actrice, stemactrice en producent. Zij is misschien wel het meest bekend door haar rol in de serie White Lotus en de film The Little Hours.

De nu 38-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 8 miljoen Amerikaanse dollars. Aubrey Plaza is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Aubrey is geboren in 1984 in Delaware, Amerika. Op de middelbare school pakte zij drama op en vond dat zo leuk, dat zij drama ging studeren in New York. Tijdens haar studie liep zij stage bij Saturday Night Live en trad zij op in het theater en bij stand-up comedy clubs. Ook startte zij in series en films.

Ze raakte bekend door de serie Parks and Recreation waarin zij jaren te zien was vanaf 2009. Haar eerste hoofdrol in de film Safety Not Guaranteed werd goed ontvangen met meerdere awards. Ook films als Life After Beth, The Little Hours, Black Bear en Ingrid Goes West doen het prima.

Meer vermogen
Ook andere series en films met Aubrey krijgen goede reviews, nominaties en awards. zoals White Lotus. Aubrey produceert ook films als The Little Hours, Black Bear en Ingrid Goes West. Ook treedt zij op als stemacteur in Spongebob Squarepants en Legend of Korra.

Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Onderstaand YouTube-video van Saturday Night Live geeft een kijkje in het leven van Aubrey Plaza.



NieuwsFilm

meest populair