Schrik niet: Carice van Houten doet boekje open over tepels en schaamhaar

Schrik niet: Carice van Houten doet boekje open over tepels en schaamhaar

Over tepels, schaamhaar en passievruchten.

Onze Hollandse actrice Halina Reijn maakt inmiddels naam in Hollywood als regisseur. Vorig jaar regisseerde zij de goed ontvangen film Bodies Bodies Bodies.

Daarnaast heeft de 47-jarige ster nog meer filmprojecten in de planning staan. Ook deelt zij een populaire podcast met de 46-jarige actrice Carice van Houten. Onderwerpen als tepels, schaamhaar en passievruchten worden niet geschuwd. In onderstaand Instagram-bericht zien beide dames er fantastisch uit.



Erg populaire podcast
De podcast behandelt allerlei prangende en niet-prangende onderwerpen. De volgers vinden de onderwerpen interessant, hilarisch en herkenbaar. Vooral Halina is ronduit levendig en beeldend. Hieronder staat een stukje video in een Instagram-bericht.

De kijkers thuis zien een Halina Reijn zonder make-up en een Carice van Houten die er naturel uitziet. Het is heerlijk om te zien, hoe ongedwongen en comfortabel zij er uit zien. Ze delen een prachtige 'no make up look'. En uiteraard is die hele podcast lekker informatief voor degenen die geïnteresseerd zijn in extra informatie over hun werk.



NieuwsFilm

meest populair