Erotische Netflix-thriller 'Obsession' bezorgt hoofdrolspeler vele blauwe plekken

Erotische Netflix-thriller 'Obsession' bezorgt hoofdrolspeler vele blauwe plekken

Maar het was wel allemaal de moeite waard.

Eerder vandaag kwam er al een artikel langs over de Netflix-serie Obsession. Er zitten namelijk behoorlijk wat pikante scènes in. Daar weet hoofdrolspeelster Charlie Murphy alles vanaf.

In de serie speelt Murphy een vrouw genaamd Anna Barton. Wanneer zij de vader van haar verloofde tegenkomt, William Farrow (Richard Armitage), krijgen de twee een relatie. De serie zit dan ook vol met erotische scènes. Deze waren zo intens dat Murphy bont en blauw naar huis ging na de opnames.

Reactie
Zo zegt de 34-jarige Barton tijdens een recente podcast: "Ik zat helemaal onder de blauwe plekken. Rollen op dat keiharde hout... Dat voelt niet echt lekker. Mijn hele lichaam was blauw en deed zeer".

Ondanks het feit dat Barton dus wel 'pijn' had, ging het er op de set wel allemaal behoorlijk professioneel aan toe. Zo vervolgt ze: "We hadden als het ware 'een map' van ons lichaam gemaakt, waar we wel en niet aangeraakt mochten en konden worden".

Veilig
Barton gaat verder: "Ik zei dan: "Hier kan ik aangeraakt worden, daar ook, maar niet hier". Iedereen heeft bepaalde plekken waar je wel en niet aangeraakt wil worden. Iedereen heeft een geschiedenis en bepaalde dingen meegemaakt, dus het is goed dat hier zo opgelet werd".

"Ik voelde me goed op de set. Ik had mijn huiswerk gedaan en wist wat wel en niet kon. Ik heb al de nodige seksscènes in mijn carrière opgenomen, maar in 'Obession' heb ik het echt naar mijn zin gehad, voornamelijk omdat ik me zo beschermd en gerespecteerd voelde".

Bekijk hieronder de trailer van de serie.



NieuwsFilm

meest populair