Brie Larson maakt je met nieuwe Insta-foto behoorlijk dorstig

Brie Larson maakt je met nieuwe Insta-foto behoorlijk dorstig

Het bad in met een biertje, wat wil je nog meer?

Brie Larson werd dankzij haar rol in Room een grote ster in Hollywood. Enkele jaren later werd ze echter wereldberoemd toen ze ook de rol van Captain Marvel wist te bemachtigen. Wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

De 33-jarige Larson zit zeker niet stil. Zo werkte ze vorig jaar mee en maar liefst vier projecten en heeft ze ook alweer voor twee films en twee series getekend. Hier zitten o.a. de blockbusters The Marvels en Fast X tussen. Voor de laatstgenoemde rol lijkt ze goed in haar vel te zitten.

Foto's
Larson trakteert haar bijna 7 miljoen Instagram-volgers wel vaker op foto's of filmpjes en dat is nu weer het geval. Zo zit ze lekker in bad te relaxen, al maakt ze meteen wel even goed reclame voor het biermerk Corona.

Op twee verschillende kiekjes heeft ze het biertje in haar handen. Haar volgers lieten weten dat ze dus wel goed de Fast & Furious-familie heeft integreert, aangezien Dominic Toretto en zijn 'familie' eigenlijk aan het eind van elke film een barbecue houden en flink wat bier lurken.

Mocht je niet weten of Larsons personage goed of slecht in de blockbuster is, klik dan hier.

Als je echter gewoon interesse hebt in de foto's van een badende Brie Larson dan moet je hier zijn!

NieuwsFilm

meest populair