Sarah Michelle Gellar uit 'Buffy' duwt flink decolleté bijna in de camera op Insta-foto

Sarah Michelle Gellar uit 'Buffy' duwt flink decolleté bijna in de camera op Insta-foto

Waarom zo? Het levert waarschijnlijk vele likes meer op.

Actrice Sarah Michelle Gellar is van heel wat series en films bekend, maar voor velen zal ze altijd Buffy Summers zijn uit de bekende film/tv-serie Buffy the Vampire Slayer. De actrice blijkt nu in Cannes te zijn.

Ze speelde de rol in 145 keer in de serie en ze was ook als Buffy te zien in de spin-off Angel. In 2003 eindigde de serie en het lijkt er niet op dat ze de iconische rol nog een keer zal spelen.

Andere films en series
De afgelopen jaren duikt de in geboren blondine nog regelmatig op in series en films. Zo sprak ze in 2021 een stem in voor de animatieserie Masters of the Universe: Revelation en een jaar later had ze een rol in Clerks III. Niet geheel ontoevallig te noemen, gezien het aandeel van Kevin Smith bij die twee producties.

Verder was ze te zien in de tv-serie Wolf Pack en de film Do Revenge. Op de IMDb staat vermeld dat ze waarschijnlijk binnenkort te zien zal zijn in de serie Hot Pink, overigens in een bijrol.

Cannes
"Cannes zeg je dat ik het hier geweldig vind?!?" schrijft Sarah bij een nieuwe foto op Instagram. De actrice is duidelijk in de stad waar binnenkort het jaarlijkse filmfestival begint.

Naast haar enorme glimlach en het uitzicht op de haven van Cannes valt er uiteraard meer op aan de foto van 'Buffy'.


De foto van de 46-jarige Sarah Michelle Gellar zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingZomerse Moïse Trustfull
Moïse Trustfull in rode string op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingStretchende Victoria Koblenko
Victoria Koblenko stretcht lichaam en toont volle boezem op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair