Is deze Marvel-ster dé kandidaat om Frank Sinatra te spelen in biopic?

Is deze Marvel-ster dé kandidaat om Frank Sinatra te spelen in biopic?

Het is een kwestie van tijd voordat de biopic van de icoon wordt gemaakt.

Richard Madden is vooral bekend van zijn rollen in series als Game of Thrones en Bodyguard. In recente jaren is de acteur ook meer in films te zien (Eternals, 1917) en is hij onder fans zelfs kandidaat om James Bond te spelen. Nu onthult de acteur zijn droomrol.

Interesse
Ter promotie van zijn nieuwe serie Citadel op Prime Video sprak Madden met Comicbook. Tijdens het interview onthulde hij het volgende:

"Ik denk dat er ergens een verhaal in Frank Sinatra zit dat ik heel graag zou willen doen."

"Ik denk dat er wat jongere jaren zijn en wat oudere jaren, en een beetje van beide. Hij heeft een fascinerend levensverhaal. Dus wie weet? Als zoiets langskomt, zou ik er waarschijnlijk achteraan gaan."

Scorcese
Wat mensen misschien niet weten, is dat legendarische regisseur Martin Scorsese acht jaar lang heeft geprobeerd om een biopic over Frank Sinatra van de grond te krijgen. De film had simpelweg de titel Sinatra en zou waarschijnlijk Al Pacino in de hoofdrol hebben.

Helaas werd in 2017 besloten om het project te laten vallen, maar door recent succes van biopics als Bohemian Rhapsody en Rocketman lijkt het een kwestie van tijd voordat er ook een biopic over Sinatra komt.

Citadel
Madden's nieuwe serie Citadel gaat op 28 april in première op Prime Video. Je bekijkt de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair