3 dikke aanraders op HBO Max die je absoluut niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je absoluut niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a. | Kijk direct
Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in het zoveelste pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen een kwaadaardige wetenschapper die het op hem gemunt heeft.



King Arthur: Legend of the Sword (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, e.a. | Kijk direct
Vortigern, de verknipte oom van Arthur, roeit met behulp van zwarte magie een groot deel van zijn familie uit om de kroon te grijpen. Jaren later omarmt Arthur zijn ware lotsbestemming. Op het moment dat hij het zwaard van Excalibur uit steen trekt, verandert zijn leven volledig. Hij verzamelt een leger om het op te nemen tegen Vortigern.



Mystic River (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, e.a. | Kijk direct
Sean, Dave en Jimmy groeiden samen op in een arbeiderswijk in Boston, maar raakten door een gruwelijk drama van elkaar vervreemd. Vele jaren later ontmoeten de oud-vrienden elkaar weer wanneer de dochter van Jimmy is vermoord. Sean, inmiddels rechercheur, zet alles om de zaak op te lossen. Maar leiden alle aanwijzingen naar Dave. Al snel worden oude wonden opnieuw opengereten.



NieuwsFilm

meest populair