Tom Hardy is flink toegetakeld op eerste foto's Netflix-thriller 'Havoc'

Tom Hardy is flink toegetakeld op eerste foto's Netflix-thriller 'Havoc'

Eindelijk een eerste blik op de keiharde actiefilm van Netflix.

Tom Hardy, die we kennen van zijn ruige rollen in films als The Revenant en Venom zal later dit jaar de hoofdrol spelen in Havoc, de keiharde nieuwe actie-thriller van The Raid-regisseur Gareth Evans.

Hardy de badass
Nu zijn eindelijk de eerste foto's van de film naar buiten gekomen via het Instagram-account van de film. Te zien is hoe Hardy het behoorlijk te verduren krijgt tijdens zijn strijd tegen de criminelen in de film.

Evans schreef het script van de film en regisseerde. We kennen hem van The Raid en The Raid 2, die gelden als twee van de beste actiefilms ooit gemaakt.

Maximaal kontschoppen
Hardy speelt de rol van een rechercheur genaamd Walker. Hij raakt betrokken bij een drugsdeal die volledig misloopt, waarna hij zich door een criminele onderwereld heen moet vechten om de zoonm van een politicus te redden.

Hardy wordt in de film omringt door een getalenteerde cast, die bestaat uit namen als Forest Whitaker, Timothy Olyphant en Luiz Guzmán.

Het is nog onbekend wanneer Havoc naar Netflix komt, maar de foto's lijken erop te duiden dat we binnenkort een trailer kunnen verwachten.







NieuwsFilm

meest populair