3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

RRR (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: S.S. Rajamouli | Cast: N.T. Rama Rao Jr., Ram Charan, Ajay Devgn, e.a. | Kijk direct
In het India van voor de onafhankelijkheid komt een dappere krijger op gevaarlijke missie oog in oog te staan met een bikkelharde Britse agent. Beiden verbergen hun identiteit om hun taak uit te kunnen voeren. Als ze elkaar ontmoeten, ontwikkelt zich een band tussen beide mannen.



Unbroken (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Jack O'Connell, Domnhall Gleeson, Garrett Hedlund, e.a. | Kijk direct
De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken. Olympisch atleet Louis Zamperini sluit zich aan bij de luchtmacht. Boven de Stille Oceaan gaat het gruwelijk mis. Hij stort neer, dobbert anderhalve maand rond op een vlot en wordt uiteindelijk gevangengenomen door de Japanners. Hij belandt in een krijgsgevangenkamp en moet daar de zwaarste omstandigheden zien te overleven.



Knives Out (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van de complexe familie tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de moord te achterhalen.



NieuwsFilm

meest populair