De prachtige 25-jarige dochter van actrice Leslie Mann is als twee druppels water

De prachtige 25-jarige dochter van actrice Leslie Mann is als twee druppels water

Maude Apatow startte haar acteercarrière mede door haar ouders

De oudste dochter van de regisseur Judd Apatow en de actrice Leslie Mann is druk bezig met het neerzetten van een goede acteercarrière. En toevallig is de 25-jarige Maude Apatow adembenemend mooi.

Maude Apatow is een echte nepo-baby. Zij startte haar acteercarrière met de hulp van haar ouders. Zo was zij te zien in een film die haar vader regisseerde. En zo speelde zij de dochter van haar moeder zelfs al een paar keer in verschillende films. Maude is intussen 25, zoals te zien is hieronder op haar Instagram.



Nepo baby
Maar zonder wilskracht en zonder talent kom je er niet. Maude is niet voor niets ook te zien in de meer dan succesvolle serie Euphoria. Haar hart ligt wel in het theater. Zij is dolgelukkig met haar hoofdrol in de nieuwe voorstellingen van Little Shop of Horrors.

Maude lijkt overigens steeds meer op haar moeder, zoals hieronder te zien valt. In het begin zie je Maud, en aan het eind zie je Leslie die haar tong uitsteekt. Maude is zelfs misschien wel mooier. Haar blik is in elk geval prachtig.



NieuwsFilm

meest populair