Netflix blundert gigantisch tijdens 'live'-uitzending

Netflix blundert gigantisch tijdens 'live'-uitzending

Meer dan een uur vertraging en dan werkt het nog niet voor iedereen.

Netflix is dan wel dé grootste streamingdienst, dat betekent niet dat het altijd allemaal feilloos verloopt. De streaminggigant kende afgelopen zondag de nodige problemen met hun live special van de populaire serie Love is Blind, maar wat is er dan precies gebeurd?

Nou, de special zou normaalgesproken afgelopen zondag om 17h te zien zijn. Dit was het tweede Netflix live-evenement (de eerste was de stand-up show van Chris Rock, genaamd Selective Outrage vorige maand) maar het verliep niet zoals gehoopt.

Problemen
Ten eerste begon de show al te laat. Kijkers die al netjes voor de buis zaten vanaf 17h kregen enkel en alleen de foutmelding "Love is... laat. De show begint over 15 minuten!" te zien. Maar die 15 minuten werden er uiteindelijk 75.

Daar blijft het niet bij. Niet alleen begon de special dus maar liefst een uur en vijftien minuten te laat, na zolang gewacht te hebben werkte het nog steeds niet voor iedereen. Ondanks het feit sommigen dus beloond werden voor het lange wachten, bleven anderen achter met lege handen.

Foutmeldingen
Zo kregen sommigen enkel en alleen een zwart beeld te zien met de foutmelding: "Er is een probleem met de live stream" of gewoon een stilstaand beeld. Zeer vervelend dus. Netflix kwam sindsdien wel met een verontschuldiging.

"Aan iedereen die laat is opgebleven, juist vroeg is opgestaan of zelfs hun zondagmiddag hebben opgeofferd. Het spijt ons enorm dat de 'Love is Blind Live Reunion' niet zo is verlopen al gehoopt. We zijn het nu allemaal opnieuw aan het opnemen en zullen het zo snel mogelijk op Netflix plaatsen".

Apart
We kennen de reden dus niet waarom het uiteindelijk niet uitgezonden werd, maar het verschijnt wel dus nog op Netflix. Het ietwat 'aparte' programma is enorm geliefd. De show volgt meerdere alleenstaande mannen en vrouwen, die zich verloven zonder elkaar ooit te zien.

Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair