Hoogzwangere Gaby Blaaser met pikante foto op Insta: "Kan hier zo boos om worden"

Hoogzwangere Gaby Blaaser met pikante foto op Insta: "Kan hier zo boos om worden"

Sommigen vinden het geweldig, anderen vinden het niet kunnen.

De Nederlandse Gaby Blaaser post wel vaker (spannende) berichten op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak, aangezien ze een kiekje deelt waarin ze maar weinig aanheeft, maar niet iedereen is hier een fan van.

De reden hiervoor? Blaaser is namelijk hoogzwanger, maar blijft de laatste paar maanden toch nog gewoon foto's plaatsen waarin ze behoorlijk schaars gekleed is. Sommigen vinden dit geen enkel probleem en hebben het over haar goede looks, terwijl anderen dit juist weer erg onfatsoenlijk vinden.

Reacties
Ondanks het feit dat Blaaser, die maar liefst meer dan 400.000 volgers heeft, binnen enkele uren al duizenden likes kreeg, lopen de reacties behoorlijk uit elkaar.

Zo zegt een iemand: "Je bent zwanger.. Waarom reclame maken voor datingapps en sexy lingerie? Geniet van het wonder in je buik. Zoveel belangrijker dan aandacht van geile mannen".

Anderen komen ook weer voor de 36-jarige Blaaser op. Zo schrijft een ander weer: "OMG ik zie hier moeders deze aanstaande moeder afbranden. Jullie zijn juist de genen die jullie moeten schamen! Laat haar lekker doen waar ze zin in heeft. Als het je zo irriteert waarom in godsnaam kijk je ernaar en doe je ook nog aan mom shaming. Kan hier zo boos om worden".

Interesse in het kiekje van Blaaser en haar babybuik (en de hele debat)? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair