Zo ziet Jennifer Aniston er zonder make-up uit op het strand

Zo ziet Jennifer Aniston er zonder make-up uit op het strand

Van een press tour naar een vakantie aan zee.

Jennifer Aniston kennen we allemaal wel uit de populaire serie Friends. De knappe actrice promoot op het moment haar nieuwste film Murder Mystery 2.

Je zou niet zeggen dat Jennifer Aniston al 54 jaar is. Bij de ster lijkt tijd wel stil te staan. Zo zag zij er adembenemend uit bij de press tour van die film. In het Instagram-bericht hieronder laat zij haar volgers meegenieten.



Volgers worden wild
Bij dat bericht werden volgers wild, zoals Michelle Pfeiffer. Julia Roberts zei dat zij sprakeloos was. Ook vroeg Gwyneth Paltrow of Jennifer nog mooier kon zijn. Dat maakt wel nieuwsgierig naar de echte 'Jen' zonder make-up.

Scrollend door haar Instagram is gelukkig een Jennifer zonder een spoor make-up te zien - aan het strand. En weet je, ook deze 'Jen' is een ongelooflijk mooie vrouw. Met haar 'no make up look' en in bikini ziet zij er spectaculair uit. En even authentiek.

Veel self care
Sommigen hebben dus die looks, of zij nu wel of niet opgemaakt zijn. Nou maakt de ster er ook geen geheim van dat zij veel tijd aan 'self care' besteedt. Zij is dik fan van goed zorgen voor lichaam en geest. En dat werpt resultaten af.

De Instagram-foto's van de ster zonder make-up staan hieronder. Ook hier bij de reacties lopen volgers als Sean Hayes en Rita Wilson met haar weg.



NieuwsFilm

meest populair