De 'Star Wars'-film over Rey Skywalker: "Herbouw van de Orde"

De 'Star Wars'-film over Rey Skywalker: "Herbouw van de Orde"

Het vervolg op 'The Rise of Skywalker'.

Lucasfilm maakte onlangs drie nieuwe Star Wars-bioscoopfilms bekend. Eén hiervan gaat zich afspelen na The Rise of Skywalker en heeft Daisy Ridley's Rey weer in de hoofdrol. Studiobaas Kathleen Kennedy vertelt nu wat meer over de film.

In een nieuw interview met Entertainment Weekly vertelde Kennedy wat meer over Sharmeen Obaid-Chinoy's Star Wars: New Jedi Order:

"Dit verhaal speelt zich ongeveer 15 jaar na The Rise of Skywalker af. We verlieten Episode 9 met Rey die een toezegging deed aan Luke Skywalker dat ze de Jedi-orde zou herbouwen."

Eindelijk klaar voor
Het is inmiddels alweer zo'n vier jaar geleden sinds The Rise of Skywalker uitkwam in de bioscoop. Het is nu eindelijk weer tijd om het verhaal van Rey Skywalker op te pakken:

"En hier zijn we dan - we zijn er klaar voor. En het kostte veel discussie omdat we natuurlijk verhalen in verschillende ruimtes hebben ontwikkeld, en televisie is op dit moment een groot aandachtspunt voor ons."

"Maar er is nog steeds zoveel interesse in wat er gebeurt na The Rise of Skywalker. Dus we zijn enthousiast om dat te doen."



NieuwsFilm

meest populair