3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Uncut Gems (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny en Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Kijk direct
De gladde juwelier Howard Ratner heeft zich diep in de schulden gewerkt. Helaas voor hem beginnen zijn schuldeisers steeds minder geduld te krijgen. Nu hoopt Ratner de slag van zijn leven te slaan met de verkoop van een zeldzame edelsteen. Langzamerhand lijkt het echter onmogelijk te worden voor Ratner om al zijn problemen op te lossen.



Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.



The Mustang (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Laure De Clermont-Tonnerre | Cast: Matthias Schoenaerts, Bruce Dern, Gideon Adlon, e.a. | Kijk direct
De zware crimineel Roman zit vast in de gevangenis in Nevada. Daar wordt hij verplicht om deel te nemen aan rehabilitatieprogramma met wilde paarden. Deze wordt geleid door de ervaren trainer Myles. Roman krijgt een oncontroleerbare en woeste mustang toegewezen die aardig op hemzelf lijkt. Ondertussen leert hij de nodige levenslessen.



NieuwsFilm

meest populair