3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Bird Box (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susanne Bier | Cast: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, e.a. | Te zien op: Netflix
In de nabije toekomst is het merendeel van de bevolking uitgemoord door aliens die je niet in de ogen mag kijken. Malorie, een van de weinige overlevenden, probeert zich samen met haar kinderen in veiligheid te brengen. Daarvoor moeten ze geheel geblinddoekt op pad.



The Last Duel (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon, e.a. | Te zien op: Disney+
Ooit waren de Franse ridders Jean de Carrouges en Jacques Le Gris elkaars beste vrienden. Maar nadat Marguerite de Thibouville, de echtgenote van de Carrouges, Le Gris beschuldigde van verkrachting, namen de spanningen tussen de twee enorm toe. Om de eer van zichzelf en zijn vrouw te beschermen, daagt de Carrouges Le Gris uit voor een gruwelijk duel.



Happy Death Day (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: Jessica Rothe, Israel Broussard, Rachel Matthews, e.a. | Te zien op: Prime Video
Studente Tree wordt op haar verjaardag vermoord en komt in een tijdlus terecht. Daardoor beleeft ze haar verjaardag telkens opnieuw, die dus telkens eindigt op het moment waarop ze wordt vermoord. Het biedt Tree de unieke kans om uit te vogelen wie het op haar voorzien heeft. Dat antwoord blijkt ook de sleutel te zijn om de cirkel te doorbreken en terug te kunnen keren.



NieuwsFilm

meest populair