3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Dune (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Kijk direct
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.



Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a. | Kijk direct
Kluiskraker Henri Charrière wordt na een - naar eigen zeggen onterechte - veroordeling voor moord verscheept naar een strafkolonie Frans-Guyana. Daar sluit hij al snel een verbond met de fijngevoelige crimineel Louis Dega. De twee beramen een plan om hun vrijheid te herwinnen. Maar na een mislukte ontsnappingspoging, belanden ze op het beruchte Duivelseiland. Alle hoop lijkt verloren, maar toch weet Charrière van geen opgeven.



Lucky Logan (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Channing Tatum, Daniel Craig, Adam Driver, e.a. | Kijk direct
De ontslagen mijnwerker Jimmy Logan en zijn broer Clyde, een gehandicapte oorlogsveteraan, beramen een overal tijdens een Nascar-race. Daarvoor hebben ze de hulp nodig van explosievenspecialist Joe Bang, die in de gevangenis zit. Samen met hun zus en de onnozele broers van Bang bedenken ze een plan om hem vrij te krijgen en hun missie te laten slagen.



NieuwsFilm

meest populair