3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Captain Marvel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Boden en Ryan Fleck | Cast: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, e.a. | Kijk direct
De buitenaardse strijder Vers lijdt aan geheugenverlies. Wanneer ze op aarde belandt, komen er steeds meer herinneringen aan haar verleden naar boven. Intussen vecht ze met haar bondgenoten tegen vijandige aliens die van gedaante kunnen wisselen. Dit conflict dreigt uit te lopen op een enorme intergalactische oorlog.



Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Kijk direct
De altijd vrolijke Guy werkt voor een bank in een wereld van een videogame. Iedere dag proberen de spelers van dat spel hem te beroven. Op een dag heeft hij er genoeg van. Guy komt in verzet tegen zijn programmeurs en besluit hij de held van zijn eigen verhaal te worden. Dat blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht, want de programmeurs beginnen terug te vechten.



See How They Run (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom George | Cast: Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Harris Dickinson, e.a. | Kijk direct
West End, 1950. Na de brute moord op een regisseur, staat de politie voor een raadsel. Aan de sombere rechercheur Stoppard en zijn enthousiaste nieuwe partner Stalker om het mysterie op te lossen. Daarvoor moeten ze de even glamoureuze als verderfelijke wereld van het theater induiken, waar al snel iedereen een verdachte blijkt.



NieuwsFilm

meest populair