Jennifer Lawrence in laag korset waar je steil van achterover slaat

Jennifer Lawrence in laag korset waar je steil van achterover slaat

De Hollywood-ster wist zo'n tien jaar geleden alle fotografen op haar gericht te krijgen.

Actrice Jennifer Lawrence mag zich rekenen tot de meest gewilde namen in Hollywood. Ze brak door met de kleinschalige dramafilm Winter's Bone en niet snel daarna was ze te zien in de X-Men-films en de Hunger-reeks.

En het ging zo'n 10 jaar geleden hard met haar carrière. Ze speelde ook in films als Silver Linings Playbook, American Hustle, Passengers en Mother!. De afgelopen jaren is ze in duidelijk wat minder films te zien. In 2021 zagen we haar in Don't Look Up van Netflix en verleden jaar in Causeway van Apple TV+.

No Hard Feelings
Op dit moment zien we op de IMDb slechts één aankomende film met de in Louisville, Kentucky geboren Jennifer gepland. Het betreft de komedie No Hard Feelings van regisseur Gene Stupnitsky en met ook Laura Benanti, Natalie Morales en Ebon Moss-Bachrach.

Wat Jennifer de komende jaren nog meer zal doen, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat ze eind dit jaar niet te zien zal zijn in de nieuwe Hunger Games-film.

Opvallend als altijd
Als de nu 32 jarige Jennifer ergens op een filmfestival/-gala verschijnt dan zijn de camera's al snel op haar gericht. Dat was ook zo in 2011 zo toen ze op de rode loper van de BAFTA's verscheen. Ze droeg toen een opvallend korset van ontwerper Stella McCartney.


De toen circa 20 jarige Jennifer Lawrence in haar korset zien? Check de foto dan op de Instagram-pagina van Holllywood actress.

Bekijk de afbeeldingDonna D'Errico gaat stapje verder
Boezem van Donna D'Errico past bijna niet in haar jurkje

Bekijk de afbeeldingBruce Willis
Het gaat heel slecht met Bruce Willis, familie vreest dat hij niet lang meer heeft


NieuwsFilm

meest populair