Bram Stoker's Dracula is terug in trailer 'The Last Voyage of the Demeter'

Bram Stoker's Dracula is terug in trailer 'The Last Voyage of the Demeter'

Een schip met aan boord een angstaanjagende vracht.

Gebaseerd op een huiveringwekkend hoofdstuk uit de klassieke roman 'Dracula' van Bram Stoker en na lang uitstellen nu echt werkelijkheid. Universal Pictures deelt een trailer voor de langverwachte The Last Voyage of the Demeter.

The Last Voyage of the Demeter vertelt het angstaanjagende verhaal van het koopvaardijschip Demeter, dat vijftig ongemarkeerde houten kisten van Carpathia naar Londen moet vervoeren.

Angstaanjagende reis
Wanneer de bemanning één voor één begint te verdwijnen, beseft de rest van de toekomstige slachtoffers dat er iets niet klopt aan hun vracht. De bemanning van het schip is bang dat ze ook snel ten prooi vallen aan de onbekende bedreiging aan boord.

Terwijl het Demeter-verhaal wordt verteld in een enkel hoofdstuk van het boek 'Dracula', laat de trailer zien hoe regisseur André Øvredal de angstaanjagende reis van het schip zal omzetten in een volledige film.

De bemanning
De cast bestaat uit Corey Hawkins als scheepsdokter Clemens, Aisling Franciosi als 'onwetende verstekeling', Liam Cunningham als de kapitein van de Demeter en David Dastmalchian als eerste stuurman.

De cast bestaat verder uit Jon Jon Briones, Stefan Kapicic, Nikolai Nikolaeff en Javier Botet.

Augustus
The Last Voyage of the Demeter is vanaf 11 augustus 2023 te zien in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair