Vin Diesel eert zijn overleden maatje Paul Walker: "Hopelijk maak ik je trots"

Vin Diesel eert zijn overleden maatje Paul Walker: "Hopelijk maak ik je trots"

De nieuwste 'Fast X' is deel 1 van de finale en belooft een hoop actie en emotie

Al meer dan 20 jaar draaien de Fast and the Furious-films om familie. Ook de nieuwste film, genaamd Fast X, zal dit doen en in mei te zien zijn in de bioscopen.

Op de filmset zijn door de lange reeks goede vriendschappen afgesloten. Dat werd extra duidelijk met de dood van de acteur Paul Walker in 2013. Ter ere van hem plaatst Vin Diesel een mooie foto online met kunst die gemaakt is door een fan.

Als echte broers
Bij het Instagram-bericht hieronder schrijft Vin Diesel: "Wat fans kunnen maken is prachtig. We zijn erg blij met de betrokkenheid. Nog een maand en dan is deel 1 van de finale te zien. Hoop je trots te maken."

Het trots maken geldt zowel richting fans als Paul. Voor Paul en Vin was deze reeks erg belangrijk. Ook was de samenwerking hecht. Zij zagen elkaar als broers in het echte leven.

Belooft een hoop
De nieuwe film belooft een hoop emoties en actie. De volgers op Instagram hebben er zin in en snappen de melancholische Vin bij de foto.

Zo zegt er eentje dat zij het waardeert hoe Paul in ere wordt gehouden. Weer een ander kijkt uit naar de hechte band in de film. Meer staat hier in het artikel van Collider.



NieuwsFilm

meest populair