De comeback van Johnny Depp "verloopt allesbehalve soepel..."

De comeback van Johnny Depp "verloopt allesbehalve soepel..."

De acteur lijkt het niet echt goed te kunnen vinden met de regisseur van zijn nieuwe film.

Vorig jaar was er behoorlijk veel te doen over Johnny Depps rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, actrice Amber Heard. De Pirates of the Caribbean-acteur won en is nu dus in een keer weer welkom in Hollywood. Dat betekent echter niet dat alles van een leien dakje gaat.

De geliefde Depp is op dit moment bezig met de opnames van de film Jeanne du Barry, maar naar verluidt loopt dit allesbehalve soepel. Volgens de Franse acteur Bernard Montiel gaat het namelijk niet echt lekker.

Probleempje
Zo zou Depp het niet goed kunnen vinden met Maïwenn Le Besco, de regisseuse van de film. Wat er precies aan de hand ik is niet helemaal duidelijk, al probeert Montiel dit zo goed mogelijk uit te leggen.

"Ze staan de hele tijd tegen elkaar te schreeuwen" begint Montiel. "Het gaat dus niet echt goed... Ze kunnen het gewoon niet met elkaar vinden. Ik heb meerdere dingen gehoord dat dit redelijk serieus zou zijn. Zo zou Le Besco zich ook storen aan het onprofessionele gedrag van Depp".

Meer
Daar blijft het niet bij. Montiel vervolgt: "Depp is een uitstekende acteur, maar soms komt hij veel te laat of zelfs gewoon niet opdagen. Dat terwijl de rest van de crew vaak al om zes uur 's ochtends begint. Natuurlijk is de regisseur dan kwaad. Zij komt dan de volgende dag niet opdagen, maar dan is Johnny Depp er in een keer wel weer behoorlijk vroeg".

NieuwsFilm

meest populair