James Gunn heeft er genoeg van: "Geloof niet alles wat je leest"

James Gunn heeft er genoeg van: "Geloof niet alles wat je leest"

Nee, Ron Perlman komt niet DC versterken.

Er gaat bijna geen week voorbij dat er geen artikel voorbij komt over DC. Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van de geliefde superheldenstudio is er behoorlijk veel over te doen. Zo te zien wordt Gunn dit nu een beetje moe.

Er doet nu weer een nieuw gerucht de ronde. Zo zou Ron Perlman in gesprek zijn voor een rol bij DC, en hoogstwaarschijnlijk de Creative Commandos-sere. Perlman is natuurlijk geen onbekende wat betreft het superheldengenre. Hij was namelijk de originele Hellboy.

Grote naam
Heel erg gek zou het niet zijn dat DC Perlman wil strikken. Perlman wist ook hoge ogen te gooien in o.a. Sons of Anarchy, Drive en Nightmare Alley om maar een paar voorbeelden te noemen. Toch zegt Gunn nu dat dit hele verhaal niet klopt.

Op Twitter laat Gunn, die binnenkort zijn derde Guardians of the Galaxy-film uitbrengt, zich erover uit: "Ik hou van Ron Perlman, maar hij zit niet in de serie. Ik heb nooit een gesprek met hem gehad. Het zou misschien beter zijn als mensen niet meteen alles geloven wat ze lezen. Als het niet komt van mij of DC dan klopt het niet".

Creative Commandos
Ook liet Gunn zich recentelijk nog uit over de nieuwe animatieserie en wat we hier van kunnen verwachten. Zo gaat hij verder: "Creature Commandos is een heel gaaf team. Wat ook cool is, is dat deze animatieserie zich afspeelt in dezelfde wereld als de live-action films. Of het nu gaat om een serie, films, of zelfs videospellen, het gebeurt allemaal in hetzelfde universum!"

NieuwsFilm

meest populair