Yolanthe Cabau nagenoeg uit de kleren op de poster voor haar nieuwste film, en hoe!

Yolanthe Cabau nagenoeg uit de kleren op de poster voor haar nieuwste film, en hoe!

An Egypt Affair lijkt snel te gaan verschijnen.

De afgelopen periode zagen we Yolanthe Cabau in films als Just Say Yes, F*ck de liefde 2 en De allergrootste slijmfilm. Haar volgende film is waarschijnlijk An Egypt Affair en daarin speelt ze een behoorlijk verleidelijke dame. We hebben er nog weinig van gezien, tot nu!

De Amerikaanse film heeft ook rollen voor Jarred Harper, Jake McIntyre en Lesley Grant. Yolanthe speelt een opvarende van een boottocht over de Nijl en haar personage heet Safiya.

An Egypt Affair
De film van regisseur Marlin Darrah is in zijn geheel opgenomen in Egypte en dat is ook duidelijk te zien in de beelden. Je ziet onder meer de Nijl en de piramides.

Het verhaal wordt als volgt samengevat: "Een echtgenoot afgewezen. Een mooie vreemdeling. Een gevaarlijke verhouding. Voor twee koppels die genieten van een spectaculair Egyptisch avontuur, varen verraad en bedrog samen met hen over de Nijl."

Trailer en posters
Uiteraard is er naast de onderstaande trailer ook een poster voor An Egypt Affair verschenen, twee zelfs. Hierop is overduidelijk plek voor Yolanthe en het geheel ziet er behoorlijk sensueel uit. Het is nog niet duidelijk wanneer en hoe de film uitkomt.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair