Welke films kunnen 'The Super Mario Bros. Movie' nog overtreffen in 2023?

Welke films kunnen 'The Super Mario Bros. Movie' nog overtreffen in 2023?

De animatiefilm nu al de Box Office-hit van dit jaar?

Met tot en met afgelopen zondag een wereldwijde opbrengst van $378 miljoen bracht The Super Mario Bros. Movie een enorme bak met geld op. En die score loopt nu al razendsnel op. Het miljard lijkt een kwestie van tijd.

De vraag is nu welke films nog meer zo'n enorme omzet zouden kunnen ophalen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Hieronder een aantal aankomende releases die dat zouden kunnen doen.

Marvel-films
Uiteraard verschijnen er dit jaar nog twee grote Marvel-films met Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Marvels.

De derde Guardians heeft als voordeel dat de film wordt bestempeld als de laatste in de reeks. The Marvels zou in november en december heel wat geld kunnen opbrengen. Maar of een van de films het miljard gaat passeren valt te betwijfelen.


Flash en Aquaman 2
Als er een DC-film langs het miljard zou kunnen gaan in 2023 dan is dat wel The Flash. De film wordt gezien als de afronding van het DC Extended Universe en de trailer werd ijzersterk ontvangen.

De nawee Aquaman and the Lost Kingdom kan profiteren van de december-release en uiteraard het succes van de eerste film die goed was voor $1,2 miljard.


Fast X en Indiana Jones
Twee andere kanshebbers zijn Fast X en Indiana Jones and the Dial of Destiny die allebei tot de grootste zomerfilms van 2023 gerekend kunnen worden.

Fast X is de start van het einde van de Fast & Furious-reeks en Indiana Jones 5 is het laatste optreden voor Harrison Ford als Indy. Duidelijk films die minimaal het miljard zullen ruiken.


The Little Mermaid en meer
De grootste kanshebber om langs het miljard te gaan lijkt toch wel de sprookjesfilm The Little Mermaid. De film heeft een enorm publiek en de originele animatiefilm is een van de geliefdste producties van Disney.

Maar we moeten ook films als Mission: Impossible - Dead Reckoning: Part One, Oppenheimer, Barbie en Dune: Part Two niet vergeten.



NieuwsFilm

meest populair