Eerste trailer voor de 'John Wick'-spinoff 'The Continental'!

Eerste trailer voor de 'John Wick'-spinoff 'The Continental'!

Plus een intrigerende teaserposter voor de serie over vooral Winston.

Al een aantal weken draait John Wick: Chapter 4 met veel succes in de wereldwijde bioscoopzalen. De film met Keanu Reeves haalde al ruim $300 miljoen op. Nog dit jaar verschijnt een nieuw hoofdstuk in de franchise.

Op de Amerikaanse streamingdienst Peacock debuteert later dit jaar de driedelige serie The Continental. Daarin gaan we terug in de tijd en zien we hoe een jonge Winston Scott, in de films gespeeld door Ian McShane, de macht krijgt in het bekende onderwereldhotel.

The Continental
De officiële synopsis laat weten dat de serie de oorsprong van het iconische "hotel-voor-huurmoordenaars" onderzoekt. De jonge Winston Scott (Tom Pelphrey) wordt meegesleurd in de onderwereld van New York City in de jaren 70. Hij moet het hoofd bieden aan een verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten.

Winston zet een dodelijke koers uit door de mysterieuze onderwereld in het hotel en hij doet een ingrijpende poging om de macht in het hotel in handen te krijgen. Uiteindelijk zal hij zijn troon innemen.


Teaserposter: Verdieping 9
Voorafgaand aan de bovenstaande teaser trailer verscheen een poster met daarop het bedieningspaneel van een lift. Verdieping 9 blijft branden: "prepare to check-in".

In september verschijnt de serie van regisseur Albert Hughes op de streamingdienst Peacock. Welke dienst de serie uitzendt in Nederland is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair