Schrik niet: dit is Bridget Maasland zonder make-up

Schrik niet: dit is Bridget Maasland zonder make-up

Zij loopt alle stappen door voor een vlekkeloze make-up: van naakt naar klaar

Duizendpoot Bridget Maasland is nou zo'n 40 jaar te vinden in verschillende media. Want als kind was zij al te zien op televisie en in films.

Bridget is inmiddels 48 jaar. Waar de presentatrice het nu wat kalmer aan doet op televisie, is zij nog regelmatig aanwezig op social media. Zo plaatst zij een video op haar Instagram waarin zij zich opmaakt. Haar Instagram-bericht staat hieronder.

Zonder make-up
De actrice uit Shouf Shouf Habibi start haar filmpje zonder een spoor make-up. Dat is misschien even schrikken, als je haar altijd alleen op een scherm ziet. Haar echte 'no make up look' is namelijk anders dan een 'gezicht zonder make-up' voor een filmopname.

Het is in elk geval tof dat Bridget volledig naakt start en elke stap doorloopt. Het resultaat is een vlekkeloos opgemaakt gezicht. Klaar voor het presenteren van een show - of om lekker op stap te gaan.

Nare opmerkingen
Bij de reacties staan de meest nare opmerkingen van volgers die zeggen dat zij er niet mooier op wordt. Maar gelukkig zijn er genoeg mensen die het filmpje waarderen. En daar doet Bridget het voor.



NieuwsFilm

meest populair