Victoria Koblenko visualiseert 'de lengte van haar man' op Instagram

Victoria Koblenko visualiseert 'de lengte van haar man' op Instagram

Kies er maar eentje uit!

Op Instagram komen wel vaker kiekjes voorbij van bekende actrices en modellen. Ook de BN'ers kunnen er wat van. Zo zien we ook wel regelmatig foto's van Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Chantal Janzen, om er maar een paar op te noemen. Nu is Victoria Koblenko weer aan de beurt.

De 42-jarige actrice post maar wat graag opvallende foto's en filmpjes van zichzelf op sociale media en nu is het weer raak. Het gaat om een grappig videootje, waarin haar man, Evgeniy Levchenko (een een Oekraïens-Nederlands voormalig betaald voetballer) een hoofdrol in speelt.

Model
Levchenko staat op de achtergrond, terwijl Koblenko, die een paar meter voor hem staat, meerdere lekkernijen de lucht in brengt. Zo zien we een stokbrood, een croissantje en een eclair voorbij komen.

Wat hier de bedoeling van is, dat wordt wel tamelijk snel duidelijk in het onderstaande videootje.



Grappig
Koblenko heeft maar liefst bijna 220.000 volgers op Instagram, en zij kunnen wel om het filmpje lachen. Zo schrijft een iemand: "Heerlijk gevoel voor humor" terwijl een ander Koblenko's outfit aankaart: "Outfit lipstick je t'aime". Binnen de kortste keren kreeg ze ook behoorlijk veel likes.

NieuwsFilm

meest populair