'Captain Marvel'-actrice Brie Larson heeft al een enorm vermogen

'Captain Marvel'-actrice Brie Larson heeft al een enorm vermogen

Zij acteerde al als tiener in films en series en raakte wereldwijd bekend door Marvel-films

Brie Larson is een Amerikaanse actrice, poëet, regisseur, scenarioschrijver en muzikant. Zij is misschien wel het bekendst door haar filmpersonage Captain Marvel. De nu 33-jarige ster acteert al vanaf dat zij tiener is.

Zij is al verschillende keren genomineerd en heeft een Oscar en Golden Globe gewonnen. Haar nettowaarde groeide door die waardering en staat inmiddels op 25 miljoen Amerikaanse dollars. Brie Larson is dus een erg rijke millennial.

Hoe het begon
Brie Larson is geboren in 1989 in Sacramento, Amerika. Zij kreeg thuisscholing, waardoor zij optimaal haar creativiteit kon benutten. Zij schreef daardoor al scenario's op haar zesde en volgde acteerlessen. Rolletjes in series, shows, theater en films volgden.

Zij viel op als tiener in de serie Raising Dad, Sleepover, 13 Going On 30 en 21 Jump Street. Haar doorbraak als volwassene kwam met de film Short Term 12 en zij won awards met de film Room. Meer films volgden tot zij in 2019 wereldwijd bekend raakte met Captain Marvel. Voor deze film ontving zij een salaris van 5 miljoen. Daarna volgde Avengers: Endgame.

Meer vermogen
Op haar elfde gaf Brie Larson al een eerste muziekalbum uit. De ster is te zien in verschillende reclamecampagnes. Zij bezit een huis van 3 miljoen in Malibu en een ander van 1,6 miljoen in Woodland Hills.

Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth.



NieuwsFilm

meest populair