3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Candyman (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nia DaCosta | Cast: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, e.a. | Kijk direct
Schilder Anthony en zijn vriendin Brianna verhuizen naar een hippe wijk in Chicago. Daar wil hij werken aan een kunstproject over een stadslegende: Candyman. Deze boeman met scherpe vleeshaak als hand zou verschijnen als je vijf keer zijn naam uitspreekt voor een spiegel. Anthony ondervindt al snel dat alle verhalen wel degelijk blijken te kloppen.



Still Alice (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Glatzer en Wash Westmoreland | Cast: Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, e.a. | Kijk direct
Alice Howland is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze is gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Wanneer ze woorden begint te vergeten, begint ze zich zorgen te maken. Later wordt de ziekte van Alzheimer bij haar vastgesteld. Deze diagnose zet haar leven volledig op z'n kop. De band met haar familie komt onder druk te staan, evenals haar carrière.



Mulholland Drive (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lynch | Cast: Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux, e.a. | Kijk direct
De naïeve Betty Elms probeert in Los Angeles haar grote droom waar te maken: actrice worden. Plotseling verschijnt er een verwarde vrouw bij haar appartement die een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. De vrouw heeft geheugenverlies en weet niet meer wie ze is. Elms besluit haar te helpen. Hun samenzijn slaat om in een verstoorde en pijnlijke relatie.



NieuwsFilm

meest populair