Grote trailers voor 'The Marvels', 'Dune: Part Two', 'Hunger Games' en meer in aantocht

Grote trailers voor 'The Marvels', 'Dune: Part Two', 'Hunger Games' en meer in aantocht

Veel grote films nu de 'meimaand filmmaand' eraan komt.

De maand mei is van oudsher de start van de filmzomer. Begin mei verschijnt er vaak een grote blockbuster, de laatste jaren van Marvel Studios, en daarna duiken steeds meer grote films op. Deze week worden trailers verwacht voor grote films die dit jaar nog verschijnen.

De filmzomer wordt dit jaar afgetrapt door Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 3 en daarna volgen heel wat mooie grote blockbusters om naar uit te kijken, in de zomer en in het najaar. Deze week krijgen we naar verwachting heel wat trailers te zien.

The Marvels
Later vandaag verschijnt de trailer voor The Marvels van Marvel Studios. Niet gek, aangezien de tweede film over Captain Marvel uiteraard gepromoot gaat worden tijdens de vertoningen van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Hieronder de teaser, de film verschijnt in november.


Maar daarmee houdt het niet op. Vandaag krijgen we namelijk ook de trailer te zien van de Netflix-thriller The Mother met Jennifer Lopez. Deze film verschijnt op 12 mei op Netflix.

Meer grote trailers
En dan wordt er via verschillende bronnen beweerd dat we de trailers krijgen te zien voor The Last Voyage of the Demeter (augustus), Dune: Part Two (november) en The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds (november).

NieuwsFilm

meest populair