Dit zijn de prachtige vriendin (25) en dochters (21, 26) van Dolph Lundgren

Dit zijn de prachtige vriendin (25) en dochters (21, 26) van Dolph Lundgren

Wat een geluksvogel.

Dolph Lundgren heeft bijna 3 miljoen volgers op Instagram. Hij trakteert zijn fans regelmatig op foto's en filmpjes en nu is het weer eens raak. Het gaat om een prachtig maar wel enigszins opvallend kiekje van zijn gezin.

Lundgren heeft eigenlijk zijn hele leven in actiefilms gespeeld en ook vandaag de dag is hij nog behoorlijk actief. Denk bijvoorbeeld maar aan The Expendables-franchise of zijn aandeel in de Creed-films.

Spierbundel
Lundgren is dus nog steeds behoorlijk fit en brengt behoorlijk wat uurtjes door in het krachthonk. Hij ziet er nog goed uit, maar hetzelfde kan gezegd worden van zijn piepjonge vriendin. Lundgren is vandaag de dag 65 jaar oud, maar zijn vriendin, Emma Krokdal, is pas 25.

Dit betekent dat ze een leeftijdsverschil hebben van maar liefst 40 jaar. Hier kwam af en toe wel wat kritiek op, maar de acteur heeft al eerder laten weten zich hier niks van aan te trekken en dat hij dolgelukkig is met Krokdal. Wel tamelijk opvallend: Krokdal is jonger dan de dochter van de acteur.

Kiekje
Hoe dan ook, Lundgren is trots op zijn drie dames en geef hem eens ongelijk. Niet alleen ziet zijn vriendin er prachtig uit, ook zijn twee dochters mogen er zijn. Zie hieronder een foto van het gezin.



NieuwsFilm

meest populair