Hoe de nieuwe 'Star Wars'-vijand verschilt van Darth Vader

Hoe de nieuwe 'Star Wars'-vijand verschilt van Darth Vader

Wat maakt Thrawn anders?

Lucasfilm heeft afgelopen week weer een hoop aankondigingen gedaan rondom Star Wars. Zo is nu bekend dat Lars Mikkelsen de geliefde schurk Grand Admiral Thrawn gaat spelen in Ahsoka en waarschijnlijk in de nieuwe film van Dave Filoni. De regisseur vertelt wat Thrawn zo speciaal maakt.

Debuut
Brandon Davis van Comicbook sprak met Filoni over Thrawn's debuut in live-action. Hij vertelde het volgende:

"Het geniale van Thrawn is dat hij geen Darth Vader is. Hij probeert het niet eens te zijn. Hij heeft de Force niet. Maar hij is slim en hij is berekenend. Hij is als een Moriarty, hij gaat je overdenken, dus dat zijn de dingen die ik echt leuk vond."

In plaats van Darth Vader's fysieke kracht en affiniteit met de Force, is bij Thrawn zijn intellect datgene dat hem zo gevaarlijk maakt.

Geheim
Mikkselsen sprak de stem van Thrawn al in voor de animatieserie Star Wars: Rebels. Nu krijgt de acteur ook de kans om het personage in live-action te spelen. Hij moest dit anderhalf jaar lang geheim houden:

"Het was anderhalf jaar geleden. Ik weet het al een tijdje en het is zo'n opluchting dat ik het nu echt aan mensen kan vertellen omdat iedereen het me vraagt. Ik heb gewoon gelogen en gelogen", vertelde Mikkelsen. "Ik hou niet van liegen."



NieuwsFilm

meest populair