Zo zie je Yolanthe Cabau het liefst: in strakke jurkjes op zomerse dagen

Zo zie je Yolanthe Cabau het liefst: in strakke jurkjes op zomerse dagen

De Nederlandse actrice heeft al jaren een veel bezocht Instagram-account.

Al jaren schrijven we over onze Yolanthe Cabau die we vooral kennen als actrice uit de nodige Nederlandse romantische komedies. Maar ze is natuurlijk ook nog model en ze heeft een Instagram-account met 1,3 miljoen volgers.

Als actrice, geboren op Ibiza in 1985, zien we haar komende periode in onder meer de film Oei, ik groei!, met ook Katja Schuurman en Sallie Harmsen. Daarnaast werkt ze aan twee Engelstalige films: het avonturendrama An Egypt Affair en de thriller Secrets of A Celebrity Nanny.

Drie keer Yolanthe Cabau
Hieronder drie foto's van Yolanthe die we in het verleden hebben geplaatst en zeker nog een keer de moeite waard zijn om te bekijken.

Yolanthe Cabau toont een behoorlijke inkijk

"Vind me onder de palmbomen.. 🌴," schreef de mooie Yolanthe bij een foto van even geleden. Bekijk de foto in een badpak met lage uitsnede hier op haar Instagram.

Yolanthe Cabau gaat gewoon lekker in bikini over straat

Meer dan de icons 🌴🍀💚 plaatst Yolanthe niet bij deze foto's. Duidelijk is wel dat ze erg trots is op het harde werk in de gym. En terecht want ze ziet er goed uit op deze reeks speelse foto's op haar Insta.

Yolanthe Cabau gaat gewoon lekker in bikini over straat

"Anything is possible with a smile and a little pink 💖," schreef Yolanthe bij een uitdagende foto op Instagram. Ze heeft het behoorlijk naar haar zin en zit er heerlijk relaxed bij in haar ochtendjurkje met een overduidelijke blik op haar decolleté.

Bekijk de afbeeldingTatjana Simic bij het zwembad
Tatjana Simic ligt er lekker bij in het zwembad op Instagram-foto

Bekijk de afbeeldingKatja Schuurman uit de kleren
Katja Schuurman nagenoeg uit de kleren op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair