Regisseur nieuwe 'Star Wars-film: "deze wordt als 'Avengers: Endgame'"

Regisseur nieuwe 'Star Wars-film: "deze wordt als 'Avengers: Endgame'"

Dave Filoni mocht al vele Star Wars-projecten leiden, maar dit wordt zijn eerste film.

Afgelopen weekend werden Star Wars-fans getrakteerd op heel veel nieuws over nieuwe films in een sterrenstelsel, ver, ver weg. Één van de films die werd aangekondigd is een film die zich afspeelt in The Mandalorian-tijdlijn. De film wordt beschreven als een Cinematic Event die de gebeurtenissen van The Mandalorian naar een climax moeten brengen.

Regisseur en bedenker van The Mandalorian, Dave Filoni, werd gevraagd door Comicbook.com of dit zijn versie van Avengers: Endgame gaat worden.

"Wij doen dingen op onze eigen manier
"Ik kijk er niet op die manier naar", vertelt Filoni. "Ik bedoel, wat Marvel doet is fantastisch. Ik heb die film pas nog gekeken en het is een geweldige prestatie hoe er jaren naar die film toegewerkt is."

"John Favreau en ik spelen in ons eigen universum, En de Star Wars-wereld is gigantisch. Ik denk dat er heel veel mogelijkheden zijn, maar wij doen dingen op onze eigen manier."

Wie is Dave Filoni?
Dave Filoni werkt al jaren binnen het Star Wars-universum. Hij was de drijfveer achter de animatieseries The Clone Wars en [i]Star Wars Rebels. En hij mocht met The Mandalorian de eerste live action Star Wars-serie naar Disney+ brengen. Nu heeft hij ook de regie in handen van de volgende Star Wars-film. Wanneer deze film moet verschijnen is nog niet bekend.

Je kan alle Star Wars-film en series, waaronder The Mandalorian, nu kijken op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair