3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Midway (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, e.a. | Kijk direct
Nog geen halfjaar na het bombardement van Pearl Harbor, gaan de overgebleven Amerikaanse troepen opnieuw de strijd aan tegen de Japanners. De mariniers van beide landen proberen in een beslissende slag de Stille Oceaan in handen te krijgen. De Amerikanen moeten daarvoor het strategische eiland Midway zien te beschermen om het tij van de oorlog te kunnen keren.



Troll (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Ine Marie Wilmann, Gard B. Eidsvold, Mads Sjøgård Pettersen, e.a. | Kijk direct
Na een explosie in de Noorse bergen, ontwaakt een mysterieuze wezen. Paleontoloog Nora wordt ingeschakeld als overheidsadviseur om het gevaarte te identificeren. Het antwoord blijkt te liggen in de verhalen die haar vader haar vroeger vertelde: een trol. Wanneer het gigantische monster richting Oslo stormt, zet men alles op alles om hem te stoppen.



Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a. | Kijk direct
Kate, een stoere en integere agente, werkt voor de FBI. Na een inval bij een drugskartel, moet ze naar het hoofdkantoor komen. Ze wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie tegen een Mexicaanse drugsbaas. Deze missie blijkt alleen veel schimmiger en gevaarlijker dan gedacht en stelt haar moraal flink op de proef.



NieuwsFilm

meest populair