Zo klein is de prachtige actrice Kristen Bell

Zo klein is de prachtige actrice Kristen Bell

Het is op enkele foto's duidelijk te zien.

De laatste tijd duiken er op FilmTotaal wel vaker artikelen op over actrices die niet zo heel groot zijn. Zo hebben we o.a. al Scarlett Johansson, Salma Hayek en Lady Gaga voorbij zien komen. Deze keer is Kristen Bell aan de beurt.

Bell is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. Zo begon ze door te breken begin jaren 2000, maar werd ze echt wereldberoemd dankzij haar rol in de serie Veronica Mars, waarin ze de hoofdrol speelt. Vanaf dat moment had ze de rollen voor het oprapen.

Carrière
Bell wist vanaf toen nog hoge ogen te gooien in andere films en series Forgetting Sarah Marshall, The Good Place en Couples Retreat. Grappig genoeg is haar allerbekendste rol waarschijnlijk een film waarin ze niet te zien is maar enkel en alleen te horen, namelijk Frozen.

De actrice kruipt voor de geliefde animatiefilm in de huid van de prinses Anna, en keerde ook terug voor het vervolg. Ook keert ze terug voor het derde deel. Niet zo heel gek, want Bell is gewoon Anna en zingt al haar nummers zelf.

Klein
Ondanks het feit dat Bell pas 42 jaar oud is, heeft ze nu al een behoorlijk indrukwekkende carrière achter de rug. Je kan haar dus niet over het hoofd zien, ook al is ze maar een behoorlijk kleine dame. Bell is namelijk maar 1m55!

Dat valt ook wel te zien op de onderstaande foto's, waarin de beeldschone actrice bijna altijd de kleinste is.



NieuwsFilm

meest populair