Geestelijke problemen voor topactrice: "Ik plug in. En ik plug uit."

Geestelijke problemen voor topactrice: "Ik plug in. En ik plug uit."

Zij start een initiatief waarbij studenten workshops kunnen volgen bij pop-up stands over hoe te ontspannen

Taraji P. Henson accepteert dat zij worstelt met haar mentale welzijn. En dat maakt de actrice uit de spraakmakende film Hidden Figures alleen maar sterker.

Met opzet werkt zij samen met anderen om mensen bewust te maken dat werken aan jezelf belangrijk is. De 52-jarige ster is al jaren open over haar worstelingen en moet en zal er weer bovenop komen. Zij zegt geruststellend: "Het is oké om niet oké te zijn."

Beter zorgen voor
Zij vertelt aan People in het artikel hier, dat zij tegenwoordig beter voor zichzelf zorgt. Ze zegt: "Ik plug in. En ik plug uit. Ik heb een hondje. Ik kook. Ik doe leuke dingen met de meiden. Ik vecht voor mijn mentale gezondheid, want ik wil leven. Ik wil leven."

Taraji herkent daardoor de dingen die haar helpen. En dat het niet nodig is, altijd maar sterk te zijn. Zij vertelt: "Niet sterk zijn mag ook. Iets niet willen doen, mag ook. En zeggen wat ik vind, mag ook."

Hoe te ontstressen
Ze werkt hard aan haar gezondheid en nam zichzelf mee op een solotrip. Zij ging naar Bali, zodat zij gewoon zichzelf kon zijn. Uitrusten, mediteren, uit eten gaan. Lekker alleen zijn. Ze kwam volledig anders terug.

Zij legt hieronder een initiatief uit van de organisaties met wie zij samenwerkt. En vertelt, dat studenten workshops kunnen volgen bij pop-up stands over hoe te ontspannen. Een goed idee dat volgens de presentatoren best goed aan kan slaan.



NieuwsFilm

meest populair