De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Kwestie van Geduld (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruud Schuurman | Cast: Barbara Sloesen, Frans Dam, Genelva Krind, e.a. | Kijk direct
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek en woont nu in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In Noorbeek komt ze echter oog in oog te staan met haar grote jeugdliefde, waardoor ze aan alles begint te twijfelen.



Murder Mystery 2 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremy Garelick | Cast: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, e.a. | Kijk direct
Vier jaar nadat ze hun eerste moordmysterie wisten op te lossen, werken Nick en Aubrey nu als fulltime detectives. De twee worstelen echter met het van de grond krijgen van hun eigen detectivebureau. Ze hebben een nieuwe zaak te pakken wanneer hun steenrijke vriend Maharaja wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk. Aan Nick en Aubrey om alle verdachten af te gaan en de zaak te kraken.



Colors of Love (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Walsh | Cast: Chad Michael Murray, Jessica Lowndes, Dennis Andres, e.a. | Kijk direct
Bibliothecaresse Taylor wordt op een dag uit het niets ontslagen. Ze besluit haar broer te gaan bezoeken in haar thuisstad in Montana. Haar broer runt daar een charmant, oud hotel. Ze raakt betrokken bij een gevecht om het hotel te behouden nu Joel, een rijke ontwikkelaar, de jacht op het pand heeft geopend om het te kunnen renoveren. Taylor valt echter als een blok voor hem.



NieuwsFilm

meest populair