January Jones over Insta-foto in opvallend jasje: "Het is een lang verhaal"

January Jones over Insta-foto in opvallend jasje: "Het is een lang verhaal"

Maar dat verhaal moet dan wel nog volgen.

January Jones, voornamelijk bekend van de serie Mad Men maar ook van films als X-Men: First Class en Unknown, plaatst graag foto's van zichzelf op haar Instagram. Nu is het weer raak.

Het laatste kiekje van de 45-jarige schoonheid valt namelijk behoorlijk op. Jones deelde een foto waarin ze een strak zwart topje aanheeft dat haar buis prijsgeeft, al heeft ze wel nog een rood jasje erover aan. Veel uitleg geeft ze niet buiten: "It's a long story..." Bekijk de foto hieronder.



Likes
Binnen de kortste keren werd Jones bedolven onder likes en complimentjes. Heel erg gek is dit niet, want het maakt niet echt uit wat de actrice aanheeft, ze ziet er elke keer weer fantastisch uit. Niet vreemd dus, dat ze maar liefst meer dan 1 miljoen volgers heeft die elke keer weer met smart uitkijken naar nieuwe plaatjes van de schoonheid.

De afgelopen jaren was ze bijna alleen maar te zien op sociale media en stond haar acteercarrière op een laag pitje. Daar komt nu echter verandering in. Dit jaar zal ze nog te zien zijn in God is a Bullet en heeft ze ook getekend voor The Helpers

NieuwsFilm

meest populair