Grote 'Star Wars'-bioscoopfilm rondt 'The Mandoverse' af

Grote 'Star Wars'-bioscoopfilm rondt 'The Mandoverse' af

Dave Filoni regisseert de film.

Gisteren heeft Lucasfilm tijdens Star Wars Celebration in Engeland veel groot nieuws gedeeld. Zo zijn er drie nieuwe Star Wars-bioscoopfilms aangekondigd. Één hiervan wordt geregisseerd door Dave Filoni en sluit het 'Mandoverse' af.

Samenkomst
Filoni's film wordt de samenkomst van de series op Disney+ die zich afspelen in het tijdperk van The Mandalorian. Denk hierbij aan The Book of Boba Fett en de opkomende series Ahsoka en Skeleton Crew.

Het lijkt dan ook vanzelfsprekend dat Pedro Pascal, Temuera Morrison, Rosario Dawson en alle andere acteurs uit het Mandoverse terug zullen keren voor deze film.



Heir to the Empire
Hoewel er natuurlijk nog niks officieel bekend is over het verhaal van de film, lijkt het erop dat de film de confrontatie tussen de helden in het Mandoverse en de fan-favoriete vijand Grand Admiral Thrawn gaat bevatten en elementen van Timothy Zahn's boek Heir to the Empire zal vertolken.

Ahsoka was actief op zoek naar Thrawn toen ze haar live-action debuut maakte in het tweede seizoen van The Mandalorian. In haar eigen serie zet ze deze zoektocht voort met leden van de Ghost-crew van Star Wars Rebels, de serie waar we Thrawn voor het laatst zagen.



NieuwsFilm

meest populair