De nettowaarde van actrice Florence Pugh? Meer dan 8 miljoen

De nettowaarde van actrice Florence Pugh? Meer dan 8 miljoen

De ster wordt al vanaf haar filmdebuut bejubeld.

Florence Pugh is een Britse actrice en stemactrice. Ze raakte bekend met films als Midsommar, Little Women en Black Widow.

De nu 27-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 8 miljoen Amerikaanse dollars. Florence Pugh is dus best wel rijk.

Meteen goed ontvangen
Florence Pugh is geboren in 1996 in Groot-Brittannië, maar woonde een paar jaren in Spanje door gezondheidsproblemen. Terug in Oxford vond zij school niet voldoende ingericht op acteren. Als tiener maakte zij filmpjes en muziek op YouTube.

In 2014 debuteerde zij in de Britse film The Falling en werd meteen genomineerd voor beste nieuwkomer. Goed ontvangen worden ook films als Lady MacBeth, Little Women en Midsommar. Florence speelt ook in series als The Little Drummer Girl.

Meer over haar vermogen
In 2021 wordt Florence Pugh ingelijfd bij Marvel door de film Black Widow. De spraakmakende film Don't Worry Darling volgt, evenals de animatiefilm Puss in Boots.

Meer over haar inkomen staat hier bij Celebrity Networth. Op YouTube staat onderstaand interview bij BuzzFeed Celeb met Florence Pugh en een stel puppy's.



NieuwsFilm

meest populair