De eerste DC-horrorfilm is in handen van zeer gewild regisseur

De eerste DC-horrorfilm is in handen van zeer gewild regisseur

En dan heeft de beste man ook nog eens getekend voor een Star Wars-film!

Het DC Universe onder leiding van James Gunn is momenteel volop in ontwikkeling met een reeks geplande projecten. En een van de interessantere projecten is Swamp Thing, waarover nu een interessante onthulling is gedaan.

Gunn, die veel lof ontving voor zijn werk aan Guardians of the Galaxy en The Suicide Squad, onthulde onlangs zijn 'Chapter 1: Gods and Monsters'-lijst. Deze lijst omvat geanimeerde projecten, live-action reboots en series voor HBO Max.

Een nieuw jasje
Sommige projecten, zoals Creature Commandos en Booster Gold, zullen voor het eerst worden verfilmd, terwijl andere, zoals Superman: Legacy en Swamp Thing, deze bekende personages op een nieuwe manier zullen belichten.

Hoewel het eerder bekend was dat Gunn verantwoordelijk was voor Superman: Legacy, gingen er de laatste tijd ook de nodige geruchten over het creatieve team van Swamp Thing.

ijdens Star Wars Celebration bevestigde regisseur James Mangold echter dat hij momenteel het script van Swamp Thing schrijft, een project dat hij tegelijkertijd met zijn nog titelloze Star Wars-film ontwikkelt.

Mangold erkende dat hij beide projecten tegelijkertijd schrijft en het is nog niet duidelijk welk project als eerste zal worden gerealiseerd. Gunn reageerde op het nieuws en merkte op dat Mangold een van de eersten was waarmee hij sprak over het project en dat hij verheugd was om hem aan boord te hebben.

Drukke Mangold
Mangold, die eerder Logan en Ford v. Ferrari regisseerde, heeft de komende maanden veel werk voor de boeg met de release van Indiana Jones and the Dial of Destiny in juni. De film gaat in mei in première op het Cannes Film Festival.



NieuwsFilm

meest populair